Varmestyring

Med varmestyring kan du øke komforten og samtidig spare energi. Varmestyring gir deg tidsstyring av varmen, slik at du kan senke varmen på natten. Din smarthus kan sørge for at gulvtemperaturen aldri overstiger ønsket temperatur på parkettgulvet, eller aldri går under ønsket temperatur på baderoms gulvet. Du har full kontroll på varmestyringen fra din smarttelefon.

Adaptiv varmestyring

Smarthus kontrolleren inneholder avansert logikk som adaptiv varmestyring. Adaptiv varmestyring er automatisk regulering av varmen med hensyn til både rommet, varmekilden og utetemperaturen, slik at komforttemperaturen er korrekt til det tidspunkt du ønsker det.

Lysstyring

Bruker du lys styring fra KW Elektro så kan du velge om du vil styre alle lys individuelt, eller som en gruppe. Du som bruker kan enkelt endre på lysscenariene og lagre dine ønskede verdier kun ved å dra til riktig dimming og velge lagre i appen. Det er ikke behov for hjelp fra elektriker etter installeringen. Lysene kan også styres med tids innstilling eller avhengig av soloppgang og solnedgang. Lysene kan også styres ved hjelp av lysfølere eller bevegelsesmeldere.

Solavskjerming

Med solavskjerming så kan du styre både innvendige og utvendige persienner rett fra din smarttelefon. Du kan også benytte en lyssensor for å bestemme om en persienne skal automatisk lukkes eller åpnes. Ved hjelp av en vindsensor kan du automatisk lukke persiennene dersom det er for mye vind.

Varmepumpestyring

Luft-til-luft varmepumper kan styres sammen med resten av systemet. På den måten slipper du at varmepumpa jobber på høygir når resten av huset er satt til sparing.

Lyd og bildestyring

Med Smarthusstyring kan du integrere både TV, dekoder og forsterker. Alle husets fjernkontroller kan samles inn i appen. Bruk Smarthusstyring til å skru på TV, velge riktig kanal og justere lyden.

Sikkerhetsfunksjoner

• Du kan få en melding dersom brannalarmen blir utløst.
• Systemet kan også programmeres til å automatisk åpne persienner og skru på lys dersom brannalarmen går, for å gjøre det enklere ved en eventuell evakuering.
• Kaffevakt som skrur av strømmen på kaffetrakteren etter ønsket tid, så slipper du å bekymre deg for om kaffetrakteren blir stående på.
• Koble til komfyrvakten, så kan du få melding dersom komfyrvakten er utløst.

Alarmfunksjoner

Systemet kan gi deg beskjed dersom strømmen går, vannlekkasjesensoren slår ut på kjøkkenet eller på badet, eller dersom temperaturen faller under en verdi som du selv setter. Slik kan systemet gi deg beskjed så du kan ta tak i problemene før det blir virkelig ille.

Overvåkningskamera

Du kan installere ditt eget overvåkningskamera, og få opp kamerabildet inne i appen. Slik er det enkelt å se for eksempel hvem som ringer på døra, eller hvor mye snø det er på hyttetaket. Du kan også hente opp bilde fra et av de utallige åpne webkameraene som finnes på nettet. Slik kan du for eksempel se hvor mye trafikk det er på veien.

Dør og vindusstyring

Ønsker du å låse opp ytterdøra fra sofaen, eller åpne garasjeporten fra bilen? Med styring på ytterdøra så trenger du ikke å være hjemme når det kommer noen håndverkere, du kan enkelt slippe inn folk selv om du er et annet sted.

Dør og vindussensorer

Med sensorer på dører og vinduer kan du se om dører er åpne eller lukket. Få melding når barna kommer hjem fra skolen. Få melding hvis dører eller vinduer åpnes dersom boligen er satt i bortemodus. Sett varmen til frostsikring når du lufter, slik at du slipper å fyre for kråka.

Hovedbryter

Med ett enkelt tastetrykk fra en bryter ved siden av sengen kan du slå av alt lys og sette huset i nattmodus. Med ett enkelt tastetrykk fra en bryter ved utgangsdøren kan du enkelt sette huset i borte-modus, slik at lys går av, alarmen går på og andre sikkerhetsfunksjoner blir aktivert.

Astronomisk ur og tidsstyring

Inkludert i systemet er astronomisk ur, som gir deg nøyaktige tider til soloppgang og solnedgang. Tidspunktene kan benyttes til tidsstyring, som for eksempel av utelys som kun skal lyse når det er mørkt.

Energiovervåking

Du kan få full oversikt over energiforbruket ditt, og det kan vises både forbruket i sann tid og historiske data.

Utvid ved behov

Det er svært enkelt å begynne med bare noen få punkter, og utvide systemet etter hvert som du ønsker økt funksjonalitet.

Velferdsteknologi

Systemet som gir deg livsløpsstandard. Begynn med komfort, og utvid med velferdsteknologiløsninger etter hvert som behovet melder seg. Hjelpemidler, fjernkontroller, overvåkning, påminnelser og alarmer.

Standardløsningen fra xComfort og KW Elektro gir deg:

• Elegant og intuitiv styring av alle lys.
• Full oversikt og kontroll over varmestyringen av boligen.
• Lysstyring som kan settes i ulike scenarioer. Scenarioene kan svært lett endres av brukeren slik at ønsket stemning oppnås.
• Styring av hytta fra samme enhet som hjemmet. Med få tastetrykk endrer du mellom hytte- og hjemmestyring.
• Styring av persienner og gardiner
• Tidsstyring av varmen med for eksempel nattsenking. Dette kan redusere energiforbruket betydelig, noe som gjør at du sparer både penger og miljø.
• Varsling på mobil ved avvik eller feil på anlegget.
• Direkteoverføring fra overvåkningskameraer.
• Værvarsel fra Yr.no rett inn på brukergrensesnittet.

Sikkerhet

Et trygt og godt hjem er viktig for de fleste. Med KW Elektro smarthusløsning vil man automatisk få økt sikkerheten ved at systemet til en hver tid overvåker boligens funksjoner. Hvis boligen ikke oppfører seg som normalt, eller hvis noen sikkerhetsfunksjoner blir aktivert, vil brukeren få melding på både epost og telefon. Når det gjelder smarthusløsninger kommer det også til et nytt aspekt av sikkerhet som man må ta hensyn til, nemlig programmeringskvaliteten til systemet. Hvis et smarthus er feil programmert mister man fort fordelene. KW Elektro tilbyr det enkleste, mest intuitive og raskste programmerinsverktøyet på markedet for å sette opp løsningen. Denne løsningen forhindrer programmeringsfeil og sikrer samtidig høy kvalitet på både funksjonalitet og utseende på løsningen som leveres.

Tilgjengelighet

Med et smarthus har du full tilgang til systemet ditt uansett hvor du skulle befinne deg. Så lenge du har telefondekning har du også full kontroll og styring av din bolig. Befinner du deg hjemme styrer du systemet ditt lokalt via ditt trådløse nettverk, mens hvis du er ute styres systemet via vår web server. Uansett tar du som sluttkunde kun opp din smartelefon og styrer huset derfra med full tilgang.

Pris

Det er totalprisen på en smarthusløsning som teller. KW Elektro tilbyr den klart enkleste, raskeste og mest intuitive programmeringsløsningen på markedet. Dette betyr at elektrikeren ikke trenger å sitte dag ut og dag inn for å programmere ferdig smarthusløsningen. Med KW Elektro bør de fleste systemer programmeres helt ferdig i løpet av en dag. Dette er med på å gjøre løsningen til en kostnadseffektiv løsning.

ENØK

Systemet tilbyr både nattsenking av varme og feriesetting av systemet. I tillegg vil man med systemet kunne forsikre seg om at ventilasjonsanlegg og varmesystem ikke står og kjemper mot hverandre. Systemet tilfredsstiller Enovas krav til sentral varmestyring, så hvis et minimum av tre varmesoner styres vil man kunne få støtte fra Enova for 20% (maks kr 4000) av de dokumenterte installasjons- og programmeringskostnadene. Se www.enova.no for detaljer.

Bruk mobilen!

Med et styringssystem kan man styre både små og store bygg. Enten det er private hjem, næringsbygg eller institusjoner. Hjernen i systemet er en kontroller som kommuniserer med de enhetene som skal overvåkes og styres. Brukeren kommuniserer med kontrolleren via et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt på mobiltelefon, web eller touchskjerm.
Systemet kan styres fra de fleste plattformer, både lokalt og eksternt. Det er ingen forskjell for brukeren om systemet styres lokalt eller fra det mobile nettverket. Denne fleksibiliteten gjør at kunden til en hver tid ha full kontroll over systemet enten han befinner seg hjemme i sofaen, på kontoret, eller er på reise i utlandet. Systemet er både prisgunstige og svært fleksible. Dette gjør systemet like godt egnet enten det er snakk om enkel styring av hjemmet, automatisk oppsett av møterommet på kontoret, temperaturstyring av barnehager, eller mer komplekse løsninger som totalstyring av hjem, hytte eller kontorlandskap.
Våre løsninger er enkle å installere samtidig som de favner over et bredt spekter. Systemet er designet som et åpent system som legger seg over andre systemer, og kan blant annet styre lys, varme, alarmsystemer, persienner og AV-utstyr.

     

Hvordan bestille smarthus fra KW Elektro og XComfort?